Ceramide - nova linija proizvoda za njegu kose

Na kosu svakodnevno utječu vremenski uvjeti, bilo da je sunčano, da je zrak suh ili vlažan, slatka ili slana voda, tako što uništavaju prirodnu snagu, elastičnost i izgled kose. Također, ne smije se zanemariti niti oštećenje kose različitim kemijskim tretmanima kao i ono uzrokovano starenjem. Ova serija proizvoda temelji se na novom, jedinstvenom sastavu formule koja kombinira CERAMIDE, prirodna ulja i esencijalne vitamine.

Cocochoco Ceramide proizvodi razvijeni su za potpun tretman oštećene kose. Nekoliko je različitih serija Cocochoco Ceramid proizvoda usredotočenih na različite probleme s kosom.

Serije Ceramide proizvoda savršena su rješenja za revitalizaciju oštećene kose. Izuzetni sastav Ceramide proizvoda ojačava zaštitni sloj kose, slabu strukturu kose i obnavlja oštećenu kosu.

Svi proizvodi su vegan-friendly, ne sadrže sulfate, silikone, parabene i sastojke koji štetno djeluju na tijelo. Postoji izbor cijelog spektra šampona, regeneratora, maski i krema koje djeluju vrlo blago na kosu.

Svi ovi proizvodi mogu se također koristiti za njegu nakon tretmana kose Cocochoco brazilskim keratinom.

Struktura ceramida

Ceramide je prirodno rješenje za obnovu oštećene kose jer popunjava prostor između stanica vanjskog zaštitnog sloja vlakna kose. Ovaj jedinstveni proces ojačava zaštitni sloj kose, obnavlja oštećenu kosu i ojačava slabu strukturu kose.

Ceramide djeluje kao „punjenje“ omogućavajući obnovu strukture stanice kose istovremeno štiteći strukturu mekih vlakana kose. Dodatno pomaže kosi održavanje prirodne vlažnosti. Zbog toga je kosa meka na dodir.

Cocochoco Ceramide za suhu i lomljivu kosu

Ova serija proizvoda pomoći će vam iščešljati oštećene vrhove i stvoriti sjaj. Oni sadrže prirodne biljne sastojke koji hidratiziraju kosu i sprečavaju opetovano zaplitanje vrhova kose.

Prednosti

  • Maksimalna revitalizacija kose
  • Trenutačna hidratacija kose
  • Ne sadrži solidum lauryl sulfat (SLS) i paraben (konzervans)
  • Revitalizirajuća formula

 

Cocochoco ceramide za volumen kose

Ceramide za volumen kose daje kosi veći volumen. Kosa izgleda potpuna i jaka, ali još uvijek meka i ugodna na dodir. 

Prednosti

  • Osjećaj lakoće 
  • Maksimalni sjaj
  • Ne sadrži solidum lauryl sulfat (SLS) i paraben (konzervans)
  • Revitalizirajuća formula

Svi proizvodi iz serije ceramida su obogaćeni revitalizirajućom formulom.