Ceramid - nova linija proizvoda za njegu kose

Na kosu svakodnevno utječu vremenski uvjeti, bilo da je sunčano, da je zrak suh ili vlažan, slatka ili slana voda, tako što uništavaju prirodnu snagu, elastičnost i izgled kose. Također, ne smije se zanemariti niti oštećenje kose različitim kemijskim tretmanima kao i ono uzrokovano starenjem. Ova serija proizvoda temelji se na novom, jedinstvenom sastavu formule koja kombinira CERAMIDE, prirodna ulja i esencijalne vitamine.

Cocochoco Ceramid proizvodi razvijeni su za potpun tretman oštećene kose. Nekoliko je različitih serija Cocochoco Ceramid proizvoda usredotočenih na različite probleme s kosom.

Serije Ceramid proizvoda savršena su rješenja za revitalizaciju oštećene kose. Izuzetni sastav Ceramid proizvoda ojačava zaštitni sloj kose, slabu strukturu kose i obnavlja oštećenu kosu.

Svi proizvodi su vegan-friendly, ne sadrže sulfate, silikone, parabene i sastojke koji štetno djeluju na tijelo. Postoji izbor cijelog spektra šampona, regeneratora, maski i krema koje djeluju vrlo blago na kosu.

Svi ovi proizvodi mogu se također koristiti za njegu nakon tretmana kose Cocochoco brazilskim keratinom.

Struktura ceramida

Ceramid je prirodno rješenje za obnovu oštećene kose jer popunjava prostor između stanica vanjskog zaštitnog sloja vlakna kose. Ovaj jedinstveni proces ojačava zaštitni sloj kose, obnavlja oštećenu kosu i ojačava slabu strukturu kose.

Ceramid djeluje kao „punjenje“ omogućavajući obnovu strukture stanice kose istovremeno štiteći strukturu mekih vlakana kose. Dodatno pomaže kosi održavanje prirodne vlažnosti. Zbog toga je kosa meka na dodir.

Cocochoco Ceramid za suhu i lomljivu kosu

Ova serija proizvoda pomoći će vam iščešljati oštećene vrhove i stvoriti sjaj. Oni sadrže prirodne biljne sastojke koji hidratiziraju kosu i sprečavaju opetovano zaplitanje vrhova kose.

Prednosti

 • Maksimalna revitalizacija kose
 • Trenutačna hidratacija kose
 • Ne sadrži solidum lauryl sulfat (SLS) i paraben (konzervans)
 • Revitalizirajuća formula

Cocochoco Ceramid za zaštitu kose tretirane bojom

Ceramid za zaštitu obojene kose garantira zaštitu od gubitka boje, ispiranja boje i trenutačnu hidrataciju kose. Novi sastav sa priodnim sastojcima za revitalizaciju kose je protiv blijeđenja boje kose, a istovremeno joj daje baršunast i zdrav izgled.

Prednosti

 • Zaštita protiv gubitka boje
 • Svijetla i sjajna kosa
 • Ne sadrži solidum lauryl sulfat (SLS) i paraben (konzervans)
 • Revitalizirajuća formula

 

Cocochoco ceramid za volumen kose

Ceramid za volumen kose daje kosi veći volumen. Kosa izgleda potpuna i jaka, ali još uvijek meka i ugodna na dodir. 

Prednosti

 • Osjećaj lakoće 
 • Maksimalni sjaj
 • Ne sadrži solidum lauryl sulfat (SLS) i paraben (konzervans)
 • Revitalizirajuća formula

 

Cocochoco ceramid leave-in kreme

One su jedinstveno rješenje za zdravu i lijepu kosu

Ceramid krema za ispucane vrhove

Obnavlja oštećena vlakna kose i oblaže korijen kose. To će zaštiti kosu od svakodnevnih utjecaja kojima je izložena.

Ceramid krema za zaštitu kose koja je tretirana na visokoj temperaturi

Omogućuje maksimalnu zaštitu protiv oštećenja kose visokom temperaturom i istovremeno zaglađuje kosu kako bi izgledala savršeno. Ova profesionalna krema trenutačno ojačava i štiti kosu kad se koriste alati za kovrčanje ili peglanje kose. Također zaglađuje kosu i priprema njen završni izgled. 

Ceramid krema za volumen kose

Sadrži prirodne biljne sastojke. Kada se koristi svakodnevno, povećava volumen kose i daje osjećaj lakoće.

 

Svi proizvodi iz serije ceramida su obogaćeni revitalizirajućom formulom.