Poslovni korisnici

Poslovnim korisnicima - salonima nudimo suradnju kroz ugovore i bez njih, atraktivne i konkurentne cijene. Možete nas kontaktirati putem društvenih mreža, elektroničke pošte ili telefonski. Potrudit ćemo se složiti najbolje moguće ponude na obostrano zadovoljstvo.

Osim proizvoda koje ćete koristiti u salonima, nudimo Vam i mogućnost da na svoje police stavite Cocochoco proizvode za njegu kose nakon tretmana, kao i Cocochoco Ceramide liniju, kako bi Vaši klijenti postigli najbolje moguće rezultate ovim tretmanima. Cocochoco after care i jest jedini koji se preporuča nakon keratinskog tretmana.

Za frizere/stiliste održavamo i individualne edukacije kako bismo Vam pokazali kako ispravno napraviti tretman te detaljno objasnili proizvode. Edukacije se mogu održati u našim salonima u Zagrebu (Hair Studio Cocochoco Professional), Korčuli (Frizerski studio Glenda Cut) i Oriovcu (Frizerski salon Mihaela) ili u Vašem salonu. Naše edukatorice pokrivaju područje cijele Hrvatske i šire i rado će doći na Vašu adresu. 

Saloni uz određene uvjete mogu dobiti Cocochoco licencu te se time označiti kao Cocochoco certificirani salon. Za detalje nam se slobodno obratite.

Cocochoco Certifikat o završenom osposobljavanju za keratinski tretman, Hrvatska, Croatia, Certificate of completition

Budite među prvim salonima u Republici Hrvatskoj koji će biti Cocochoco licencirani i stilistima/frizerima u Republici Hrvatskoj koji će dobiti "COCOCHOCO PROFESSIONAL Certification of Completition" certifikat i time postati dio ove veličanstvene priče o proizvodu koji je zadivio i oduševio ljude diljem svijeta.

Cijena Certifikata za frizera/stilista je 1499 kn, a u cijenu su uključeni temeljita edukacija te početni set Cocochoco PURE, GOLD, ORIGINAL keratina 250 ml svaki + Clarifying šampon 400 ml za dubinsko pranje kose i pripremu za tretman.

 

POGODNOSTI ZA SALONE

Salonima nudimo popuste do 40% na Cocochoco proizvode, posebne ponude i akcije. Osim toga, sve naše certificirane salone dodajemo na popis salona, te ih besplatno reklamiramo na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram).

Za više informacija slobodno nas kontaktirate na mail:

Cocochoco Hrvatska: info@cocochoco.hr ili cocochoco.croatia@gmail.com. 

Cocochoco Slovenija: info@cocochoco.si

 

Veselimo se suradnji!