O keratinu

Ako vam je kosa vrlo gusta, kovrčava, suha, oštećena i porozna, teška za oblikovanje i morate je svakodnevno fenirati i peglati da biste je koliko-toliko obuzdali, svakako isprobajte Cocochoco keratinski tretman.

Što je Cocochoco brazilski keratinski tretman?

Cocochoco brazilski keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Temeljito regenerira i ravna kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu. Keratinski tretman rezultira zdravom, ravnom, mekom i sjajnom kosom u trajanju do šest mjeseci. Tretman brazilskim keratinom pogodan je za svaki tip kose. Prednosti brazilskog keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu (od topline fena, pegle za kosu ili figara), štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravnanja kose, ravna kosu bez da joj mijenja strukturu te kosa postaje baršunasta i glatka na dodir.

Kosa postaje jača, površina se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode. Brazilski keratin Cocochoco pogodan je za mekanu, oštećenu, kovrčavu, jednoličnu, tešku, nestašnu i grubu kosu. Zbog svojih svojstava prikladan je i za kemijski tretiranu ili obojanu kosu.

U našoj ponudi su tri vrste keratina: COCOCHOCO ORIGINAL, PURE, GOLD. Svaki od njih je namijenjen je za određenu strukturu kose i učinci se razlikuju. Usporedbu možete pronaći na linku Kako odabrati keratinski tretman.

Cocochoco keratinski tretman je već godinama širom rasprostranjen i popularan u svim zemljama svijeta, u salonima na svim kontinentima. Cocochoco keratin vrlo je kvalitetan keratin dobiven iz najfinijih sastojaka, daje fantastične rezultate i nevjerojatne efekte na svim tipovima kose, koliko god da su prethodno kemijski tretirane, oštećene, suhe ili porozne.

Kako funkcionira Cocochoco keratin?

Cocochoco koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tijekom kemijskog tretiranja, zbog vanjskih utjecaja iz zraka i vode, preparata za kosu, peglanjem ili feniranjem. Ovaj inovativni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule, a one su zatim učešljane u kosu. Kada je tretman nanesen, zatvara se u kosi pomoću pegle za ispravljanje kose na temperaturi od 220°C, kako bi se zatvorila vlažnost u kutikuli i stvorio gladak izgled kose.

Nakon tretmana kosa je sjajna i ispravljena, a rezultat je vidljiv odmah. Tretman se može koristiti na prirodnoj kosi i kosi koja je kemijski tretirana, a za dugotrajniji rezultat i najbolji efekt preporučuje se korištenje Cocochoco proizvoda za njegu kose nakon tretmana (šampon bez sulfata, regenerator, maska, serum, krema). Svi Cocochoco Professional proizvodi za njegu kose nakon tretmana pomno odabranim sastojcima dizajnirani su da bi maksimalno produžili efekt tretmana i dali kosi najbolji mogući izgled.

Cocochoco brazilski tretman keratinom doslovno vraća život vašoj kosi, jednostavno je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svijetu. Ova tehnologija je uspješna na svim vrstama kose, ali najveći rezultati su postignuti na ekstremno oštećenoj kosi.

Gdje mogu napraviti Cocochoco keratinski tretman?

Cocochoco keratinski tretman možete napraviti u bilo kojem certificiranom Cocochoco salonu. Svi naši certificirani saloni prošli su službenu Cocochoco edukaciju i uspješno savladali sve korake tretmana.

Popis certificiranih salona u kojima možete napraviti keratinsko ravnanje kose pogledajte ovdje.