Zaštita privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Twins Trade d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca i korisnika stranice na način da prikuplja samo one podatke o kupcima i korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza (ime, prezime, adresa, grad, poštanski broj, država, broj mobitela i e-mail adresa). Twins Trade d.o.o. informira kupce i korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koristi u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Twins Trade d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

1. Prikupljanje, obrada i čuvanje podataka u svrhu naručivanja/kupnje artikla odnosno jednostranog raskida ugovora, zamjene i reklamacije

Prilikom narudžbe artikla iz naše ponude tražit ćemo vas suglasnost da se vaši osobni podaci i osobni podaci drugih osoba koje navodite kao treće osobe kojima artikl želite pokloniti ili na čiju adresu želite da artikl pošaljemo prikupe, obrade i čuvaju. Podatke u ime druge osobe, morate se pobrinuti da je ta osoba upoznata s ovim pravilima o zaštiti privatnosti prije no što to učinite.

1. a. Prikupljanje

Prilikom naručivanja artikla iz naše ponude tražit ćemo vas samo one podatke koji su nam nužni (ime, prezime, adresa, kontakt broj i email) i zakonski potrebni za izvršenje prodaje/usluge, izdavanje računa, slanje naručenog odnosno kupljenog artikla te komuniciranje s vama u slučaju problema s narudžbom, kupnjom, plaćanjem ili isporukom.

Ako kupnjom niste zadovoljni te zatražite jednostrani raskid ugovora, zamjenu ili reklamaciju, zatražit ćemo i dodatne osobne podatke koji će nam omogućiti da, u skladu sa zakonom, izvršimo traženo.

1. b. Obrada

Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od bilo koje organizacije ili pojedinca.

1. c. Čuvanje

Osobne podatke (koje ste naveli u nekom od obrazaca na našoj stranici) za što ste nam dali suglasnost prilikom otvoranje korisničkog računa, slanja upita ili prilikom predbilježbe pohranili smo na siguran način i zaštitili s više sigurnosnih provjera. Vaše osobne podatke koji su definirani kao nužni za ispunjavnje zakonskih obveza dužni smo čuvati u skladu sa zakonskim odredbama. Za sve ostale osobne podatke za koje ne postoji zakonska obveza čuvat ćemo sve do vašeg opoziva.

Vaše osobne podataka možete uvijek možete pregledati i uređivati u korsničkom računu. Zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka koji ne podliježu zakonskim odredbama koje smo dužni ispuniti možete nam uputiti e-mail na cocochoco.croatia@gmail.com . Prilikom opoziva molimo da navedete točno koje osobne podatke želite da izbrišemo iz svoje evidencije.

 

1. d. Dijeljenje osobnih podataka s trećim osobama

Davanjem suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja/kupnje artikla dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke podijelimo s trećim osobama: knjigovodstvenim uredom koji će obraditi vaše osobne podatke na računu, dobavljačem skojim surađujemo te s dostavnom službom posredstvom koje se šalju naručeni artikl.

1. e. Opoziv

U svakom trenutku možete zatražiti brisanje ustupljenih osobnih podatka slanjem opoziva suglasnosti na cocochoco.croatia@gmail.com . Ustupljeni osobni podaci bit će izbrisani iz naše evidencije izuzev onih osobnih podataka koje smo prema zakonu dužni čuvati.

​​

2. Prikupljanje podataka u svrhu slanja informativnih ponuda o novim proizvodima i sadržajima na stranici

Davanjem suglasnosti za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu slanja informativnih ponuda o novim proizvodima i sadržajima na stranici dajete nam suglasnost da vas informiramo o novim proizvodima koje možete kupiti. O novim ćemo vas proizvodima i aktivnostima na stranici obavještavati povremeno, a obavijesti ćemo slati kao e-poštu ili kao newsletter na e-adresu koju ste naveli u obrascima. Vaš broj telefona nećemo koristiti za prodajne pozive. Javit ćemo vam se telefonom samo ako bude problema s vašom narudžbom i/ili da upotpunimo podatke o vašoj dostavi odnosno o tome vas obavijestimo.

Podaci koje ste nam ustupili u ove svrhe neće biti proslijeđeni trećim osobama, no zbog korištenja elektroničkih sustava za slanje e-pošte i newslettera podaci će biti dostupni trećim stranama (elektronički sustavi za slanje e-pošte i newslettera). Učinit ćemo sve u svojoj moći da lozinkama te drugim sigurnosnim provjerama i programima zaštitimo vaše osobne podatke, no ne odgovaramo za tehničke probleme koji se mogu dogoditi sustavima koje koristimo za slanje e-pošte i newslettera, a koje mi ne možemo kontrolirati. Uočimo li propust obavijestit ćemo vas u što kraćem roku te poduzeti sve moguće mjere zaštite.

U svakom trenutku možete zatražiti brisanje ustupljenih osobnih podatka slanjem opoziva suglasnosti na cocochoco.croatia@gmail.com . Ustupljeni osobni podaci bit će izbrisani iz naše evidencije te ih više nećemo koristiti u svrhu informiranja o novim proizvodima i novim sadržajima na stranici.

3. Prikupljanje podataka u svrhu promotivnih aktivnosti

Davanjem suglasnosti za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu promotivnih aktivnosti dajete nam odobrenje da vaše osobne podatke koristimo u tu svrhu. To znači da ćemo osobne podatke koje ste nam ustupili i dali suglasnost da ih možemo koristiti u navedenu svrhu objaviti na internetskoj stranici, u promotivnim materijalima ili na drugi sličan način uz vaš osvrt na naše proizvode, usluge, aktivnosti.

U svakom trenutku možete zatražiti brisanje ustupljenih osobnih podatka i osvrta slanjem opoziva suglasnosti na cocochoco.croatia@gmail.com . Ustupljeni osobni podaci bit će izbrisani iz naše evidencije te ih više nećemo koristiti u tu svrhu.

​Također, ako smatrate da se Vaša prava ne poštuju, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Zajedničke odredbe.

Ako ste suglasnost dali samo za jednu svrhu, kod opoziva morate navesti za koju svrhu tražite brisanje osobnih podataka iz naše evidencije.

Ove odredbe usklađene su s odredbama GDPR-a (Opće uredbe o zaštiti podataka, Direktiva 95/46/EZ).

Ove odredbe dio su Općih uvjeta i pravila poslovanja, prodaje i isporuke.