Koliko traje Cocochoco keratinski tretman?

Prilikom naručivanja na Cocochoco tretman, klijentice često zanima koliko će vremenski tretman trajati.

Samo trajanje tretmana ovisi o nekoliko faktora:

-dužini kose

-gustoći kose

-stanju kose

Iako će, naravno, za kraću i tanku kosu trebati manje vremena, keratinski tretman u prosjeku traje oko 3 sata.

Kosa se prije tretmana mora dobro oprati Clarifying šamponom kako bi se kutikula otvorila i tretman uspio, keratin se mora držati određeno vrijeme na kosi, a uz to sve tu su još i sušenje fenom i peglanje. Stoga tretman nikako ne može vremenski trajati sat – sat i pol.

Kako biste bili sigurni da će vam tretman biti stručno napravljen, napravite ga u certificiranom Cocochoco salonu. Naši saloni nalaze se diljem cijele Hrvatske i sigurno u vašoj blizini ima barem jedan certificiran za Cocochoco tretmane. Certificirani frizeri detaljno su prošli sve korake tretmana i znaju odabrati najbolji tip keratina ovisno o tipu kose. Isto tako, certificirani frizeri stručni su u pravilnom nanošenju keratina i peglanju, te ćete iz salona izaći s najboljim mogućim rezultatima.

Da biste održali keratinski tretman što duže u kosi, preporučujemo korištenje Cocochoco preparata za njegu kose, koji su posebno dizajnirani kako bi dali najbolji mogući rezultat tretmana i maksimalno produžili trajanje Cocochoco tretmana. Uz njihovo pravilno korištenje, uživat ćete u lijepoj i sjajnoj kosi do čak šest mjeseci!