Njega kose nakon tretmana

Kosa je nakon tretmana sjajna i ispravljena. Nakon završavanja aplikacije tretmana rezultat je vidljiv odmah. Tretman se može koristiti na prirodnoj kosi i kosi koja je kemijski tretirana, a za dugotrajniji rezultat preporučuje se korištenje proizvoda iz iste linije za njegu kose nakon tretmana - after care.

Preporuka proizvođača je koristiti proizvode Cocochoco šampon bez sulfata za svako pranje kose, Cocochoco regenerator i Cocochoco keratin masku dva puta tjedno.

Svi ovi proizvodi također sadrže keratin, zato je uputno koristiti ih da bi Vaš keratinski tretman dao najbolje moguće rezultate i trajao što duže.

 

Zašto odabrati Cocochoco proizvode za njegu kose nakon keratinskog tretmana pokraj svih drugih dostpunih na tržištu?

Klijenti često pitaju zašto koristiti baš Cocochoco After Care proizvode nakon keratinskog tretmana kraj svih drugih dostupnih na tržištu. Cocochoco šamponi i regeneratori bez sulfata su posebno napravljeni za njegu kose nakon keratinskog tretmana. Stoga su oni jedini preporučeni proizvodi. Drugi šamponi bez sulfata nisu testirani nakon Cocochoco keratinskog tretmana, stoga nije moguće potvrditi jesu li prikladni ili ne. Jedni će funkcionirati, dok drugi neće. Mnogi šamponi iako su bez sulfata imaju druge sastojke koji nisu prikladni za njegu kose nakon keratinskog tretmana i mogu isprati Keratin vrlo brzo, 2-3 tjedna i kosa će ponovno postati kakva je bila prije tretmana. Najčešća greška koju ljudi rade je da umjesto šampona bez sulfata kupuju Keratinske šampone koji su zapravo puni sulfata. Mnogi klijenti nisu profesionalci pa ne razumiju razlike. Cocochoco proizvodi za njegu kose nakon keratinskog tretmana mogu se činiti malo skuplji, ali činjenica je zapravo da produljuju trajanje tretmana i efekt tretmana će trajati dulje. Naravno da nije moguće nekoga natjerati da kupi Cocochoco after care, ali treba klijentima sve objasniti i dati im izbor. Ako klijenti izaberu kupiti drugi after care proizvod, salon ili proizvođač ne mogu preuzeti odgovornost ako tretman ne potraje. Napraviti COCOCHOCO keratinski tretman i onda koristiti jeftine after care proizvode je kao lijepu bijelu haljinu oprati s crvenim čarapama. :) Mi svakako preporučamo Cocochoco After Care liniju proizvoda.

Vrhunski znanstvenici rade vrlo predano u Cocochoco laboratorijima s ciljem da razviju isključivo proizvode vrhunske kvalitete kako bi djelovali nakon Cocochoco keratinskog tretmana kose na najbolji mogući način i omogućili klijentima uživanje u zdravoj i lijepoj kosi jer to je ono što radimo - činimo sve da se naši klijenti osjećaju i budu lijepi. :)