Edukacija Master Cocochoco Professional

Predstavljamo vam novi Master Training Program Cocochoco Professional koji kreće u Irskoj, a prva takva edukacija ikad održana u svijetu, održat će se u našem novom salonu i edukacijskom centru u Zagrebu 29. siječnja. Gost će biti irska Master edukatorica s deset godina iskustva u radu s brendom Cocochoco Professional Ewelina Paw-O’Shea, koja će održati prvi Master Training. Master Training akademija educirat će buduće Cocochoco edukatore. Dobrodošao je svatko tko želi nastaviti ili proširiti karijeru kao edukator. Master training program je osmišljen u dogovoru sa, i odobren od strane proizvođača brenda Cocochoco Professional, G.R. Global Cosmetics LTD iz Izraela. Certificirat ćemo edukatore u ime Cocochoco brenda.

Za koga je ovaj program?

Ako ste Cocochoco certificirani frizer/frizerski salon i čini vam se zanimljiva ideja postati edukator brenda, možete se prijaviti za naš Master Training program i postati službeni Cocochoco edukator, a na taj način možete educirati druge frizere i certificirati certifikatom Cocochoco Professional Certified.

VAŽNO

Vlasnik brenda Cocochoco Professional smatra titulu Trainer/Edukator veoma ekskluzivnom. Broj edukatora bit će značajno ograničen. U budućnosti će samo edukatori koji završe Master Training program biti prepoznati i imati dozvolu održavati edukacije i biti certificirani od strane brenda Cocochoco Professional. Ovo je jednodnevna edukacija. Titula će biti “Certified Educator Cocochoco Professional”

MASTER TRAINING KRITERIJI ZA KANDIDATE

Svatko zainteresiran postati Cocochoco Trainer/Edukator, mora zadovoljiti sljedeće kriterije za sudjelovanje u Master programu:

  1. Biti kvalificirani frizer 3 godine
  2. Imati iskustvo rada s brendom Cocochoco Professional, sa keratinskim tretmanima
  3. Raditi sa svim proizvodima Cocochoco Professional uključujući i njegu nakon tretmana
  4. Biti aktivan na društvenim mrežama (Instagram, Facebook)
  5. Biti komunikativan
  6. Biti strpljiv, prilagodljiv, mentorski orijentiran
  7. Omogućiti buduću podršku frizerima koje je educirao

Ako biste željeli postati Cocochoco Edukator, zadovoljavate gornje kriterije, molimo Vas pošaljite nam Vaše prijave na mail: info@cocochoco.hr ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža, te telefonski na +385 99 52 55 360.

Zadovoljavate kriterije?

Nemojte čekati, odmah se prijavite.

Molimo Vas obratite pažnju da neće svatko tko zadovoljava kriterije biti automatski u programu Master Training. Sve prijave će proći proces verifikacije.

 

Beneficije

Proširit ćete svoje znanje i kao certificirani frizer/salon postati još više prepoznatljivi u vašoj regiji i šire. Zajedno ćemo surađivati oko organiziranja edukacija tako da ćete educirati jedan ili više salona te certificirati službenim certifikatom, što će donijeti dodatnu mogućnost zarade. Veselimo se suradnji.

 

Cijena certifikata "Certified Educator Cocochoco Professional" je 500 Eura.